Kometen Bostäder i Osby AB

Skåne län

Information

Kometen Bostäder i Osby AB är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Kometen Bostäder i Osby AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kometen Bostäder i Osby AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-08-16. Men sedan 2005-11-24 så har Kometen Bostäder i Osby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kometen Bostäder i Osby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Osby arbetar för att företag som Kometen Bostäder i Osby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kometen Bostäder i Osby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kometen Bostäder i Osby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kometen Bostäder i Osby AB och det är följande personer, Petersson, Magnus Gustav Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Carin Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kometen Bostäder i Osby AB är 556368-6475.