Designex i Lönsboda Aktiebolag

Skåne län

Information

Designex i Lönsboda Aktiebolag är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Designex i Lönsboda Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Designex i Lönsboda Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Designex i Lönsboda Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-01-31. Men sedan 1989-01-01 så har Designex i Lönsboda Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gisslaboda 624, 280 70, Lönsboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Designex i Lönsboda Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-21410.

Osby arbetar för att företag som Designex i Lönsboda Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Designex i Lönsboda Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av inredningsartiklar.

Firmatecknare för Designex i Lönsboda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Åberg, Björn Jesper -Åberg, Jenni Kristina -Åberg, Ulla Kristina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Designex i Lönsboda Aktiebolag och det är följande personer, Åberg, Ulla Kristina som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Åberg, Jenni Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Björn Jesper som är född 1978 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Designex i Lönsboda Aktiebolag är 556344-4974.