TF i Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

556340-3046 är organisationsnummer för bolaget TF i Osby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TF i Osby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som TF i Osby Aktiebolag finns i.

TF i Osby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TF i Osby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

TF i Osby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TF i Osby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TF i Osby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0479-16150 eller genom brev på följande adress:
Ekov. 4, 283 45, Osby

Bolaget skall bedriva försäljning av trä och fanér, tillverkning och försäljning av dörrar och byggnadssnickerier samt därmed förenlig verksamhet ävensom bedriva fastighetsförvaltning och äga förvalta aktier och andra värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med TF i Osby Aktiebolag och det är Ekstrand, Sven Billy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Lena Monica Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,