Wizex Musik Aktiebolag

Skåne län

Information

Wizex Musik Aktiebolag är ett företag som finns i Osby. I Wizex Musik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Iversen, Stig Eric Hugo som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Per Tommy Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Sven Inge Hertel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla Berit Ingegärd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Britt Karin Marianne som är född 1953 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Wizex Musik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wizex Musik Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall idka handel med musikinstrument samt produktion och försäljning av grammofonskivor.

Idag är Wizex Musik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Wizex Musik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Wizex Musik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wizex Musik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wizex Musik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Iversen, Stig Eric Hugo -Karlsson, Per Tommy Göran

Wizex Musik Aktiebolag har 556336-8975 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.