Hököns Bilstation Aktiebolag

Skåne län

Information

Hököns Bilstation Aktiebolag är ett företag som finns i Osby. I Hököns Bilstation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Karl Erik Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jeanette Marianne Britt-M som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hököns Bilstation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hököns Bilstation Aktiebolag på telefon 0479-80018.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hököns Bilstation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hököns Bilstation Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hököns Bilstation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hököns Bilstation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hököns Bilstation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hököns Bilstation Aktiebolag har 556326-9017 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.