KR-Produkter i Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

KR-Produkter i Osby Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där KR-Produkter i Osby Aktiebolag finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. KR-Produkter i Osby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket KR-Produkter i Osby Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. KR-Produkter i Osby Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KR-Produkter i Osby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Järnvägsg. 10, 283 41, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6521687.

Osby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är KR-Produkter i Osby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

KR-Produkter i Osby Aktiebolag har idag 556309-4100 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för KR-Produkter i Osby Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering och försäljning av metallprodukter främst avseende utrustning för tvättstugor samt service av hushållsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I KR-Produkter i Osby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kronvall, Kjell Åke Ingemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronvall, Anna Lena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .