Byggkonsult i Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

556309-4092 är organisationsnummer för bolaget Byggkonsult i Osby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggkonsult i Osby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Byggkonsult i Osby Aktiebolag finns i.

Byggkonsult i Osby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggkonsult i Osby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Byggkonsult i Osby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggkonsult i Osby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Byggkonsult i Osby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0479-13455 eller genom brev på följande adress:
Forsg. 3, 283 36, Osby

Bolaget skall bedriva arkitektur och byggteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggkonsult i Osby Aktiebolag och det är Waltersson, Tord Anders Sune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Waltersson, Thord Martin Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,