USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag

Skåne län

Information

556296-4105 är organisationsnummer för bolaget USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag finns i.

USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0479-15540 eller genom brev på följande adress:
Holma 1027, 283 91, Osby

Bolaget skall omhändertaga och demontera bilar enligt skrotbilsförordningen i syfte att återvinna komponenter och material, bedriva uthyrning av fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med USA-Bildelar Leif Svensson Aktiebolag och det är Svensson, Leif Arne Georg som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Leif Arne Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna som är född 1963 och har titeln Suppleant, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,