Skivbörsen i Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

I Osby finns det ett Aktiebolag som heter Skivbörsen i Osby Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Skivbörsen i Osby Aktiebolag i Skåne län. Osby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1986-10-09 så har Skivbörsen i Osby Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skivbörsen i Osby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Osby.

Vill man komma i kontakt med Skivbörsen i Osby Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Portg. 19, 283 50, Osby. Vi ni istället prata med Skivbörsen i Osby Aktiebolag så kan ni göra det på 0479-31100.

Bolagets verksamhet skall omfatta detaljistförsäljning av skivor och band, kompletterande produkter inom detta verksamhetsområde samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Mats Jörgen som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Göte Roland som är född 1938 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Karl Göte Roland -Nilsson, Mats Jörgen .

Skivbörsen i Osby Aktiebolag har 556284-2327 som sitt organisationsnummer.