Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag

Skåne län

Information

Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-11-29. Men sedan 1990-01-01 så har Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Källg. 12, 280 72, Killeberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2447019.

Osby arbetar för att bolag som Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva anläggningsentreprenadarbeten med tillhörande verksamhet.

Firmatecknare för Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag och det är följande personer, Fransson, Sven Erik som är född 1942 och har titeln VD, Fransson, Sven Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Lars Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Gösta Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, LGR Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sven-Erik Franssons Gräv Aktiebolag är 556252-0824.