EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag

Skåne län

Information

EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-03-29. Men sedan 1984-01-01 så har EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Gränsg. 40, 283 42, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-72255.

Osby arbetar för att verksamheter som EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och export samt utföra service och reparationer av växellådor samt bedriva handel med begagnade bilar och bilreservdelar, fastighetsförvaltning, handel med häst- vagnar och hästar i PR-syfte ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Bengt Olle som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg Reismer, Kristoffer Lars S som är född 1985 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EAT Eriksson Automatic Transmission Aktiebolag är 556227-0941.