Klinten Invest i Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Klinten Invest i Osby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Klinten Invest i Osby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Klinten Invest i Osby Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Klinten Invest i Osby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-06-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Osby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klinten Invest i Osby Aktiebolag ska trivas.

I Osby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva verksamhet med förvaltning av fastigheter och värdepapper samt finansiering factoring och leasingverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klinten Invest i Osby Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Klinten Invest i Osby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Klinten Invest i Osby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-14466.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Klinten Invest i Osby Aktiebolag är Nilsson, Bengt Ove Sigvard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Klinten Invest i Osby Aktiebolag har 556217-8896 som sitt organisationsnummer.