Glasmek Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Glasmek Osby Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Osby här finns det många olika Aktiebolag. Glasmek Osby Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Osby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Glasmek Osby Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556205-1325.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0479-17300 alternativt besöka eller skicka post till Glasmek Osby Aktiebolag på följande adress Modellg. 12, 283 50, Osby.

Glasmek Osby Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Glasmek Osby Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Gun Kerstin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant , Anvegård, Eivor Karin Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av special- maskiner för glashanteringen, samt därmed förenlig verksamhet.