Mec-con Aktiebolag

Skåne län

Information

Mec-con Aktiebolag är ett företag som finns i Osby. I Mec-con Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkheim, Ingrid Maria som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Sjöberg, Rune Christer Emil som är född 1943 och har titeln Vice VD, Sjöberg, Magnus Christer Emil som är född 1967 och har titeln Extern VD, Sjöberg, Rune Christer Emil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Gun Ingrid Anne-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln RevisorLöfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mec-con Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mec-con Aktiebolag på telefon 0479-14630.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fritidsartiklar.

Idag är Mec-con Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mec-con Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mec-con Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mec-con Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mec-con Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björkheim, Ingrid Maria -Sjöberg, Gun Ingrid Anne-Marie -Sjöberg, Magnus Christer Emil -Sjöberg, Rune Christer Emil

Mec-con Aktiebolag har 556204-7315 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.