Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag

Skåne län

Information

Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1975-01-13. Men sedan 1975-01-01 så har Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ollonstigen 10, 280 70, Lönsboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-21020.

Osby arbetar för att bolag som Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med snickeriprodukter, äga och förvalta fast egendom samt bedriva lokaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag och det är följande personer, Almqvist, Malin Cecilia som är född 1971 och har titeln VD, Almqvist, Malin Cecilia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Per Albin Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Lena Inga-Lill som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fönsterspecialisten i Lönsboda Aktiebolag är 556188-8453.