Osby Skogshantering Aktiebolag

Skåne län

Information

Osby Skogshantering Aktiebolag är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Osby Skogshantering Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Osby Skogshantering Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Osby Skogshantering Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1973-02-19. Men sedan 1978-01-01 så har Osby Skogshantering Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rönnetorpsv. 14, 283 33, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Osby Skogshantering Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-12938.

Osby arbetar för att företag som Osby Skogshantering Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Osby Skogshantering Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva avverkning och försäljning av skogsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Osby Skogshantering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Osby Skogshantering Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Jan Erling som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anita Els-Magret som är född 1942 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Osby Skogshantering Aktiebolag är 556176-6501.