Lars Hall Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Lars Hall Konsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Osby. I Lars Hall Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hall, Lars Johan som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Gunvor Ulla-Britt som är född 1933 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Hall Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Hall Konsult Aktiebolag på telefon 0479-10420.

Bolaget skall bedriva företagsledning och företagsutveckling samt företrädesvis vad avser produktutveckling och marknadsföring driva kommersiella utvecklingsprojekt samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Hall Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Hall Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Osby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Hall Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Hall Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Hall Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars Hall Konsult Aktiebolag har 556155-0012 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.