Lek och Stoj 8 AB

Skåne län

Information

Lek och Stoj 8 AB är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Lek och Stoj 8 AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lek och Stoj 8 AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-06-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lek och Stoj 8 AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-19000.

Osby arbetar för att bolag som Lek och Stoj 8 AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lek och Stoj 8 AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller indirekt genom hel-eller delägda bolag bedriva tillverkning av och-eller handel i parti- respektive detaljistledet med ett eller flera av följande varuslag: leksaker, hobbyartiklar, presentartiklar, barnfilm och barnvideor, barnvagnar och babyutrustning samt bedriva därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Lek och Stoj 8 AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lek och Stoj 8 AB och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lek och Stoj 8 AB är 556148-3420.