Aktiebolaget Oredssons Elektriska

Skåne län

Information

Aktiebolaget Oredssons Elektriska är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Oredssons Elektriska finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Oredssons Elektriska är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Oredssons Elektriska som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-12-08. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Oredssons Elektriska varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Järnvägsg. 19, 283 31, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Oredssons Elektriska så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-17750.

Osby arbetar för att bolag som Aktiebolaget Oredssons Elektriska ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Oredssons Elektriska. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Oredssons Elektriska är följande:
Firman tecknas var för sig av -Oredsson, Bengt-Ored -Oredsson, Carina Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Oredssons Elektriska och det är följande personer, Oredsson, Bengt-Ored som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Oredsson, Carina Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Oredssons Elektriska är 556131-3874.