Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-08-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag ska trivas.

Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och försäljning med byggmaterial, trävaror, försäljning av byggsystem för industrihaller, uppförande av industrihallar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-12670.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag är Johansson, Lars Henry Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Carl Arne Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Olof Jörgen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Osby Byggmaterial Henry Johansson Aktiebolag har 556111-3324 som sitt organisationsnummer.