Unimec Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av pumpar avsedda för vatten samt delar därtill, tillbehör och kringutrustning för montage av pumpar företrädesvis vid borrade pumpar, bedriva legotillverkning inom verkstadsindustri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Unimec Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Unimec Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 1964-12-11 så skapades Unimec Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Unimec Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Unimec Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556095-6152 är organisationsnummret för företaget som finns i Osby.

Just nu är Unimec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Unimec Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0479-14455 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lönne, Terje -Pedersen, Tor Magne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Unimec Aktiebolag är Lönne, Terje som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lönne, Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Friman, Bo Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Tor Magne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lönne, Claus som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorNilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .