Aktiebolaget Roséns Trävaror

Skåne län

Information

Aktiebolaget Roséns Trävaror hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Aktiebolaget Roséns Trävaror finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Roséns Trävaror tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Roséns Trävaror har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Roséns Trävaror har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Roséns Trävaror så kan ni göra det genom att skicka er post till Strönhult 2177, 280 70, Lönsboda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-50065.

Osby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Roséns Trävaror Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Roséns Trävaror har idag 556094-8654 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Roséns Trävaror

Bolaget skall bedriva trävaruhandel.

I Aktiebolaget Roséns Trävaror så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Jonas Eve Frankie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Sven Eve Sigmund som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .