Aktiebolaget Sejle Myr

Skåne län

Information

Aktiebolaget Sejle Myr hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Aktiebolaget Sejle Myr finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Sejle Myr tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Aktiebolaget Sejle Myr har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Sejle Myr så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0477-54140.

Osby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Sejle Myr Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Sejle Myr har idag 556078-0040 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fohlin, Bert Johnny är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Sejle Myr

Bolaget skall tillverka odlingssubstrat för trädgårdsnäringen och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Sejle Myr så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fohlin, Bert Johnny som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, van Beerendonk, Henri Jacques som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ruiters, Albert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Leif Håkan som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .