Osby Parca Aktiebolag

Skåne län

Information

Osby Parca Aktiebolag är ett bolag som finns i Osby. I Osby Parca Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hancox, Roger Fredric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Anton, Nicholas John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Erlandsson, Sven Olof Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Zachrisson, Olof Rikard som är född 1970 och har titeln Revisor, Svantesson, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Osby Parca Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Osby Parca Aktiebolag på telefon 0479-15300.

Bolaget skall -direkt eller indirekt- bedriva utveckling och service samt tillverkning, köp och försäljning (även i grosshandelsledet) av pannor, varmvattenberedare, radiatorer och andra värmeprodukter, elektriska artiklar samt produkter för regler- och styrelektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta fastigheter.

Idag är Osby Parca Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Osby Parca Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Osby Parca Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Osby Parca Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osby Parca Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Anton, Nicholas John -Hancox, Roger Fredric Firman tecknas av en av -Anton, Nicholas John -Hancox, Roger Fredric i förening med -Erlandsson, Sven Olof Håkan

Osby Parca Aktiebolag har 556049-4980 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.