Aktiebolaget Kristenssons järnaffär

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Kristenssons järnaffär. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Osby här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Kristenssons järnaffär tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Osby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Kristenssons järnaffär är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556020-6905.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0479-42154 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Kristenssons järnaffär på följande adress V. Järnvägsg. 25, 283 31, Osby.

Aktiebolaget Kristenssons järnaffär är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Kristenssons järnaffär så sitter följande personer i styrelsen: , , Svensson, Sven Åke Ingvar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Svensson, Majt Evelin som är född 1931 och har titeln Suppleant , Svensson, Marita Jenny-Ann som är född 1960 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska omfatta järnhandelsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.