Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag

Skåne län

Information

556011-5973 är organisationsnummer för verksamheten Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag finns i.

Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1913-07-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Duvhult 999, 280 70, Lönsboda

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, ordna fastighetsöverlåtelser samt lämna ekonomisk rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Örkeneds Ekonomiservice Aktiebolag och det är Turesson, Sven Ivar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Birgitta Margit som är född 1940 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,