Osby Bilplastteknik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Osby Bilplastteknik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Osby Bilplastteknik är ett av dem. Statusen för Osby Bilplastteknik är att Bolaget är aktivt.

Osby Bilplastteknik är ett Enskild firma och skapades 1996-02-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Osby Bilplastteknik ska trivas.

Osby Bilplastteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparation av plastdetaljer på bilar, reparation och försäljning av bilar samt bilplåtsslageri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Osby Bilplastteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Osby Bilplastteknik och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Osby Bilplastteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-37170.

.

De som är på något sätt har med Osby Bilplastteknik är Svensson, Ulf Lars Göran som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Osby Bilplastteknik har 550322-XXXX som sitt organisationsnummer.