Osby Advokatbyrå

Skåne län

Information

531224-XXXX är organisationsnummer för bolaget Osby Advokatbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Osby Advokatbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Osby Advokatbyrå finns i.

Osby Advokatbyrå har varit registrerat sedan 1992-02-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Osby Advokatbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Osby Advokatbyrå är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Osby Advokatbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Osby Advokatbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0479-13390 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Osby Advokatbyrå och det är Ekström, Karl Kent Arne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,