Armatur & Automation LM

Skåne län

Information

501208-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Armatur & Automation LM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Armatur & Automation LM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Armatur & Automation LM finns i.

Armatur & Automation LM har varit registrerat sedan 2001-03-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Armatur & Automation LM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-29.

Armatur & Automation LM är och det finns flera verksamheter i Osby som också är .

Firmatecknare för Armatur & Automation LM är följande:

Vill ni komma i kontakt med Armatur & Automation LM så kan ni göra det på telefon genom 0479-40049 eller genom brev på följande adress:

Handel med ventiler (teknisk armatur).

Det finns olika personer som har en koppling med Armatur & Automation LM och det är Martinsson, Lars Inge som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,