Hälsoboden

Skåne län

Information

491223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hälsoboden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsoboden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Hälsoboden finns i.

Hälsoboden har varit registrerat sedan 1983-02-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsoboden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Hälsoboden är och det finns flera verksamheter i Osby som också är .

Firmatecknare för Hälsoboden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsoboden så kan ni göra det på telefon genom 0479-14646 eller genom brev på följande adress:

Handel med hälsokost- och friskvårdsartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsoboden och det är Skjöld, Inger Ann-Krestin som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,