ADR Sakrad

Skåne län

Information

ADR Sakrad är en verksamhet som finns i Osby. I ADR Sakrad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Agerhem, Jan Arne som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ADR Sakrad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ADR Sakrad på telefon 0479-31320.

Rådgivning inom miljö, arbetsmiljö, arbetsskador samt farligt godshandtering, ADR säkerhetsrådgivning. Utbildning inom miljö, arbetsmiljö och farligt godshandtering samt ADR-S utbildning. Försäljning av materiel, litteratur och övrig utrustning ämnat för miljö, arbetsmiljö och farligt godshantering t.ex. regelverk, släckutrustning, första hjälpen, skyltar och skyddsutrustning för förare och fordon.

Idag är ADR Sakrad av bolagstypen Enskild firma.

ADR Sakrad är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Osby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ADR Sakrad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-04-02 och ADR Sakrad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ADR Sakrad så är det följande:

ADR Sakrad har 470413-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.