Redovisningsbyrån Jan Gustafsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är ett av dem. Statusen för Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är att Bolaget är aktivt.

Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är ett Enskild firma och skapades 1998-05-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Redovisningsbyrån Jan Gustafsson ska trivas.

Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom ekonomiområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Redovisningsbyrån Jan Gustafsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Redovisningsbyrån Jan Gustafsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-25205.

.

De som är på något sätt har med Redovisningsbyrån Jan Gustafsson är Gustafsson, Jan Erik Sten som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Redovisningsbyrån Jan Gustafsson har 441108-XXXX som sitt organisationsnummer.