Interiör Huset kök & bad i Osby

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Interiör Huset kök & bad i Osby är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Interiör Huset kök & bad i Osby är ett av dem. Statusen för Interiör Huset kök & bad i Osby är att Bolaget är aktivt.

Interiör Huset kök & bad i Osby är ett Enskild firma och skapades 2004-08-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som Interiör Huset kök & bad i Osby ska trivas.

Interiör Huset kök & bad i Osby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av köks-, bads- och garderobsinredning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Interiör Huset kök & bad i Osby är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Interiör Huset kök & bad i Osby och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Interiör Huset kök & bad i Osby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-46162.

.

De som är på något sätt har med Interiör Huset kök & bad i Osby är Lilja, Alf Sture Arnold som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Interiör Huset kök & bad i Osby har 440817-XXXX som sitt organisationsnummer.