Dikesgrävning, Kurt Jönsson

Skåne län

Information

440317-XXXX är organisationsnummer för företaget Dikesgrävning, Kurt Jönsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dikesgrävning, Kurt Jönsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Dikesgrävning, Kurt Jönsson finns i.

Dikesgrävning, Kurt Jönsson har varit registrerat sedan 1979-11-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dikesgrävning, Kurt Jönsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Dikesgrävning, Kurt Jönsson är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Dikesgrävning, Kurt Jönsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dikesgrävning, Kurt Jönsson så kan ni göra det på telefon genom 0479-22013 eller genom brev på följande adress:

Grävningsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Dikesgrävning, Kurt Jönsson och det är Jönsson, Kurt Arne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,