Malshults allservice

Skåne län

Information

430831-XXXX är organisationsnummer för bolaget Malshults allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malshults allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Malshults allservice finns i.

Malshults allservice har varit registrerat sedan 2007-09-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malshults allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Malshults allservice är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Malshults allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Malshults allservice så kan ni göra det på telefon genom 0479-10264 eller genom brev på följande adress:

Förbereda inför ombyggnad och renovering så att proffshantverkarna kan slippa arbetsuppgifter som ej kräver specialistkompetens. Komplettering med hushållsnära tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Malshults allservice och det är Johansson, Lars Göran Bonnie som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,