Solbacken Rekreation

Skåne län

Information

430531-XXXX är organisationsnummer för företaget Solbacken Rekreation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solbacken Rekreation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Solbacken Rekreation finns i.

Solbacken Rekreation har varit registrerat sedan 1999-08-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Solbacken Rekreation så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Solbacken Rekreation är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Solbacken Rekreation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solbacken Rekreation så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Rekreations- och meditationscenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Solbacken Rekreation och det är Johansson, Monica Els-Mari som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson, Bo Ingvar som är född 1940 och har titeln Prokurist,