Pensionat Villa Solgärdet

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Pensionat Villa Solgärdet är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pensionat Villa Solgärdet är ett av dem. Statusen för Pensionat Villa Solgärdet är att Bolaget är aktivt.

Pensionat Villa Solgärdet är ett Enskild firma och skapades 2003-05-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pensionat Villa Solgärdet ska trivas.

Pensionat Villa Solgärdet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bed & Breakfast. Konferens.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pensionat Villa Solgärdet är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Pensionat Villa Solgärdet och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Pensionat Villa Solgärdet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-51080.

.

De som är på något sätt har med Pensionat Villa Solgärdet är Wihlborg, Britt Kerstin Solgerd som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pensionat Villa Solgärdet har 430223-XXXX som sitt organisationsnummer.