Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är ett av dem. Statusen för Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är att Bolaget är aktivt.

Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är ett Enskild firma och skapades 1976-08-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson ska trivas.

Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationsrörelse med därtill hörande försäljning av el- artiklar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-21064.

.

De som är på något sätt har med Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson är Oredsson, Nils Olav Trygve som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lönsboda Elservice, Tryggve Oredsson har 430125-XXXX som sitt organisationsnummer.