Byggnadsfirman Bo Petersson

Skåne län

Information

420825-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggnadsfirman Bo Petersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirman Bo Petersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Byggnadsfirman Bo Petersson finns i.

Byggnadsfirman Bo Petersson har varit registrerat sedan 1974-04-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirman Bo Petersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Byggnadsfirman Bo Petersson är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Byggnadsfirman Bo Petersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirman Bo Petersson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirman Bo Petersson och det är Petersson, Nils Peter Bo som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,