Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel

Skåne län

Information

301031-XXXX är organisationsnummer för bolaget Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel finns i.

Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel har varit registrerat sedan 1956-07-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel så kan ni göra det på telefon genom 0479-50051 eller genom brev på följande adress:

Torghandel

Det finns olika personer som har en koppling med Erik Perssons Frukt- & Blomsterhandel och det är Persson, Erik Verner som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,