Osby Golfrange Handelsbolag

Skåne län

Information

Osby Golfrange Handelsbolag är ett företag som finns i Osby. I Osby Golfrange Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Pål Mikael som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Olli, Berta Linnea som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Osby Golfrange Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Osby Golfrange Handelsbolag på telefon 070-5333670.

Bolaget skall bedriva golfträning, försäljning av golfartiklar, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Osby Golfrange Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Osby Golfrange Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Osby Golfrange Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och Osby Golfrange Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osby Golfrange Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lundin, Pål Mikael -Olli, Berta Linnea

Osby Golfrange Handelsbolag har 969722-4286 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.