Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Osby och Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-04-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Osby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag ska trivas.

Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11. I Osby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Öppenvårdsverksamhet med stöd till barn och unga, familjer och familjehem med'skol relationsproblem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag är Nilsson, Åse Ingrid Lis-Britt som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Ulf Erik Rutger som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Lis och Ulf öppenvård Handelsbolag har 969718-4050 som sitt organisationsnummer.