Örnanäs Gård Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Osby och Örnanäs Gård Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Örnanäs Gård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Örnanäs Gård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Örnanäs Gård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som Örnanäs Gård Handelsbolag ska trivas.

Örnanäs Gård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Blandat jordbruk (ospec.)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Örnanäs Gård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Örnanäs Gård Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Örnanäs Gård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-50037.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Örnanäs Gård Handelsbolag är Eriksson, Ernst Börje som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Steneudde, Asta Birgit Margaretha som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Steneudde, Kerstin Ingrid Elisabet som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Örnanäs Gård Handelsbolag har 969717-3616 som sitt organisationsnummer.