Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag

Skåne län

Information

Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag är ett företag som finns i Osby. I Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Carl-Henrik Einar som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Hansson, Lars Einar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag på telefon 0479-20000.

Musikproduktion (komposition, texter, arr., studioarbete, framförande). Trycksaks- och webbproduktion (text, bild, layout). Undervisning och konsultverksamhet inom musik-, språk- och dataområdet. Förlagsverksamhet.

Idag är Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Intro Music Production Vermanshult Handelsbolag har 969696-6663 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.