Eliot Vind Handelsbolag

Skåne län

Information

Eliot Vind Handelsbolag är en verksamhet som finns i Osby. I Eliot Vind Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jörgensen, Anne-Lise som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Kammer, Kurt som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Ottensten, Henrik som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Ottensten, Lutz Ludwig som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eliot Vind Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Eliot Vind Handelsbolag på telefon 0451-49176.

Elförsäljning (framställning och distribution av elektrisk energi).

Idag är Eliot Vind Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Eliot Vind Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Osby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Eliot Vind Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och Eliot Vind Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eliot Vind Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Henrik Ottensten ensam eller av Anne-Lise Jörgensen, Kurt Kammer och Lutz Ludwig Ottensten gemensamt.

Eliot Vind Handelsbolag har 969671-7025 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.