Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag

Skåne län

Information

I Osby finns det ett Handelsbolag som heter Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag i Skåne län. Osby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1995-11-28 så har Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Osby.

Vill man komma i kontakt med Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till HOLMA 2447, 283 91, Osby. Vi ni istället prata med Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag så kan ni göra det på 0479-14311.

Anläggning och sprängning på entreprenad, svets och mekanservice, legotillverkning och konstruktion, ADB - allmän databehandling.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Cato, Bo Hans Lennart som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Cato, Mona Ingrid Birgitta som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Mecan-, anläggnings- & sprängteknik i Osby Handelsbolag har 969621-2084 som sitt organisationsnummer.