Visseltofta Buss Kommanditbolag

Skåne län

Information

Visseltofta Buss Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Visseltofta Buss Kommanditbolag finns. I Osby så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Visseltofta Buss Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Visseltofta Buss Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Visseltofta Buss Kommanditbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Visseltofta Buss Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Visseltofta 1169 B, 283 95, Visseltofta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-40090.

Osby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Visseltofta Buss Kommanditbolag har idag 937000-3247 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Visseltofta Buss Kommanditbolag

Bussrörelse

I Visseltofta Buss Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Einarsson, Kjell Roland som är född 1941 och har titeln Komplementär, Einarsson, Kjell Anders som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, Einarsson, Kjell Anders som är född 1968 och har titeln Prokurist, .