Handelsbolaget Åwi Företagsservice

Skåne län

Information

Handelsbolaget Åwi Företagsservice är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Åwi Företagsservice finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Åwi Företagsservice är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-07-30.

Handelsbolaget Åwi Företagsservice som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-09-09. Men sedan 1991-01-01 så har Handelsbolaget Åwi Företagsservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Wivalliusv. 16, 283 32, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Åwi Företagsservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2695425.

Osby arbetar för att bolag som Handelsbolaget Åwi Företagsservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Åwi Företagsservice. Det finns flera bolag i Skåne län.

Service-, administrations- och konsultverksamhet inom sport-, fritids- och friskvårdssektorn samt byggnads- och reparations- verksamhet

Firmatecknare för Handelsbolaget Åwi Företagsservice är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Åwi Företagsservice och det är följande personer, Wihlborg, Rosita Adéle som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Wihlborg, Åke Ragnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Åwi Företagsservice är 916751-7565.