Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Osby och Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1987-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag ska trivas.

I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning, försäljning och service av maskiner och maskin- delar samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av Evertsson, Angelika Maria ; Prokurist är Evertsson, Nils Bertil.

De som är på något sätt har med Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag är Evertsson, Angelika Maria som är född 1951 och har titeln Komplementär, Evertsson, Nils Bertil som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, Evertsson, Nils Bertil som är född 1946 och har titeln Prokurist, .

Motor- och Maskinteknik Kommanditbolag har 916751-2269 som sitt organisationsnummer.