Killebergs Tygbod Handelsbolag

Skåne län

Information

Killebergs Tygbod Handelsbolag är en verksamhet som finns i Osby. I Killebergs Tygbod Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vigstrand, Jenny Maybritt som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Vigstrand, Leif Agne Guy som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Killebergs Tygbod Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Killebergs Tygbod Handelsbolag på telefon 0476-14855.

Handel med tyger och sytillbehör samt därmed förenlig verksamhet

Idag är Killebergs Tygbod Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Killebergs Tygbod Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Osby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Killebergs Tygbod Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Killebergs Tygbod Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Killebergs Tygbod Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Killebergs Tygbod Handelsbolag har 916536-3970 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.